Vroegsignalering

Onze programma’szijn gericht op zelfmanagement en preventie, met als uiteindelijk doel zelfredzaamheid voor zowel medewerker en organisatie. Voegsignalering is daar onlosmakelijk mee verbonden: het tijdig (h)erkennen van dreigende signalen en het adequaat actie nemen bevordert de grip op verzuim en de inzetbaarheid, ook op de langere termijn.

Vroegsignalering: omdat voorkomen beter dan genezen is

Wij bieden medewerkers kennis en vaardigheden zodat zij dreigende klachten sneller leren (h)erkennen en tijdig adequaat actie kunnen ondernemen. Wij trainen en coachen ook de leidinggevenden, Preventiemedewerkers en Ergocoaches in Vroegsignalering, zodat ze vanuit hun leiderschapsrol medewerkers hierin kunnen stimuleren en ondersteunen.

Triple Dynamixs - Samenwerken aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Handige online aanmeldservice

Als klant van Triple Dynamixs Preventie & Coaching kunt u gebruik maken van onze beveiligde online aanmeldservice. Via uw eigen account kunt u eenvoudig en snel een medewerker aanmelden voor een individuele begeleiding. De medewerker wordt binnen 24 uur gebeld voor een afspraak.

Wij zijn Triple Dynamixs Preventie & Coaching, aangenaam

Wij staan voor het leveren van topzorg met een kwaliteitslabel. Zodat we onze merkbelofte kunnen blijven waarmaken: we zijn onderscheidend in helderheid, functionele toepasbaarheid en borging!

Wij geloven dat gezondheid en vitaliteit dé voorwaarden zijn om optimaal te functioneren en presteren tijdens het sporten, en op het werk en in de vrije tijd. En dat het leidt tot optimale en duurzame inzetbaarheid en meer plezier op het werk en thuis. Een grote meerwaarde voor mens en organisatie.

Wij ondersteunen mens en organisatie in keten van zorgvraag tot zelfredzaamheid

Lynn Schüller | Triple Dynamixs

Lynn Schüller

Neem contact met ons op, we leren u graag beter kennen

Nieuwsgierig geworden? Leer ons beter kennen, ontdek meer over de manier waarop wij organisaties verder helpen of neem direct contact met ons op via het contactformulier.

Vroegsignalering

13 + 3 =