Strategie

De macht der gewoonte is groot. Vooral als het gaat om gedragsverandering. Daadwerkelijke structurele invloed op fysieke belasting voor u en uw medewerker betekent aandacht houden voor de ontwikkeling naar zelfmanagement. In deze borgingsstrategie is Triple Dynamixs Preventie & Coaching onderscheidend: borgen van het geleerde is de basis voor zelfmanagement en preventie!

Strategie: Gezond worden, gezond en vitaal blijven

Dit helpt uw medewerker en u als werkgever op weg om zelfredzaam te worden op gebied van fysieke belasting van mens en organisatie. De borgingsstrategie wordt vanzelfsprekend in overleg met u en op maat samengesteld. Enkele onderdelen zijn:

  • blended learning: op de werkplek, online en e-learning;
  • draagvlak;
  • naslagwerken;
  • vroegsignalering;
  • de begeleiding en het opleiden van leidinggevenden;
  • opleiden van ergocoaches en preventiemedewerkers;
  • check on the job;
  • duurzaam inzetbaarheids- /vitaliteitsbeleid.

Handige online aanmeldservice

Als klant van Triple Dynamixs Preventie & Coaching kunt u gebruik maken van onze beveiligde online aanmeldservice. Via uw eigen account kunt u eenvoudig en snel een medewerker aanmelden voor een individuele begeleiding. De medewerker wordt binnen 24 uur gebeld voor een afspraak.

Wij zijn Triple Dynamixs Preventie & Coaching, aangenaam

Wij staan voor het leveren van topzorg met een kwaliteitslabel. Zodat we onze merkbelofte kunnen blijven waarmaken: we zijn onderscheidend in helderheid, functionele toepasbaarheid en borging!

Wij geloven dat gezondheid en vitaliteit dé voorwaarden zijn om optimaal te functioneren en presteren tijdens het sporten, en op het werk en in de vrije tijd. En dat het leidt tot optimale en duurzame inzetbaarheid en meer plezier op het werk en thuis. Een grote meerwaarde voor mens en organisatie.

Wij ondersteunen mens en organisatie in keten van zorgvraag tot zelfredzaamheid

Frank Sikking | Triple Dynamixs

Frank Sikking

Neem contact met ons op, we leren u graag beter kennen

Nieuwsgierig geworden naar een vitaliteits- en duurzame inzetbaarheidsstrategie en wat dit betekent voor uw organisatie? Leer ons beter kennen, ontdek meer over de manier waarop wij organisaties verder helpen of neem direct contact met ons op via het contactformulier.

10 + 10 =