Over Triple Dynamixs Preventie & Coaching

Triple Dynamixs Preventie & Coaching staat voor het leveren van topzorg met een kwaliteitslabel. We ondersteunen mens en organisatie in de keten van zorgvraag tot zelfredzaamheid. We zijn onderscheidend in helderheid, functionele toepasbaarheid en borging!

Ons aangrijpingspunt is de individuele mens en ligt in de verbinding van zijn/haar leef-, woon-, werk- en leeromgeving en de toenemende mate van zelfbewustzijn. Wij geloven zelfredzaamheid van individu en organisatie als het aankomt op preventie en oplossen van arbeids- en niet-arbeidsgerelateerde gezondheidsvraagstukken op het gebied van fysieke belasting, vitaliteit en werkstress.

Onze missie & visie: dit is waar wij voor staan

Missie

Onze missie is mens en organisaties in beweging brengen om vanuit een intrinsieke motivatie actief betrokken te zijn en te blijven bij gezondheid. Bedrijven/ organisaties en medewerkers op de mogelijkheden te attenderen en ze daarbij te ondersteunen.

Visie

Wij. geloven dat een persoon, die zich lichamelijk en mentaal goed voelt, efficiënter werkt, beter presteert en meer plezier heeft op het werk en thuis. Een actief beleid op het gebied van gezondheid en duurzame inzetbaarheid wordt door medewerkers als positief ervaren. Het draagt bij aan een positieve werkbeleving.

Triple Dynamixs - Samenwerken aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid
Triple Dynamixs - Samenwerken aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Triple Dynamixs Academy

Het opleiden en begeleiden van collega-fysiotherapeuten in ons Preventie- & Zelfmanagementmodel sluit naadloos aan op onze missie en is voor ons een logische stap: kennis delen is vermenigvuldigen. Het is de basis van de Triple Dynamixs Academy met een beroepsopleiding: Masterclass Register FysioCoach.

Dit is ons team

Richard Schüller

Richard Schüller

Mede-eigenaar

Nienke Koning

Nienke Koning

Medewerker

Frank Sikking

Frank Sikking

Medewerker

Lynn Schüller

Lynn Schüller

Medewerker

Wil Griffijn

Wil Griffijn

Mede-eigenaar

Manon Sanders

Manon Sanders

Medewerker

Lydia Claassens

Lydia Claassens

Medewerker

Remko de Vries

Remko de Vries

Medewerker

Dianta

Dianta

Medewerker

Mirella Jansen

Mirella Jansen

Medewerker

Resultaatgericht werken vinden we meer dan belangrijk

Voor ons zijn metingen onlosmakelijk verbonden met de dienstverlening. Metingen van een gezondheidsonderzoek bieden op medewerker- en organisatieniveau inzicht in de gezondheid, de aandachtsgebieden en het verloop in tijd. De coach zorgt met metingen tijdens de interventie en re-integratie programma voor een optimale afstemming op de klacht, de behoefte, belastbaarheid en belasting van betreffende medewerker. Deze meetgegevens zijn ook bevorderlijk voor het bewustwordingsproces en ondersteunen de gedragsverandering van de medewerker.

Metingen bieden bovendien inzicht, overzicht en toezicht op de resultaten en de waardering van de individuele en groepsgewijze dienstverlening. Het draagt bij aan de interne kwaliteit bewaking en de mogelijkheid om resultaatgericht te kunnen samenwerken met bedrijven en (zorg)verzekeraars en arbodiensten.

Deze klanten hielpen we al aan optimale en duurzame inzetbaarheid

Onze klanten zijn, behalve over ons vakmanschap, zeer tevreden over de communicatie, de snelheid, de borging en het resultaat. Onze inzet en bevlogenheid wordt als zeer positief ervaren.

Seesing Flex | Klant van Triple Dynamixs
Naviva Kraamzorg | Klant van Triple Dynamixs
Jorritsma Bouw - Klant van Triple Dynamixs
Linex | Klant van Triple Dynamixs
Bouwmensen | Klant van Triple Dynamixs
Doorzaam | Klant van Triple Dynamixs
EW | Klant van Triple Dynamixs
Bilfinger | Klant van Triple Dynamixs
Bilfinger | Klant van Triple Dynamixs
Bakkerij Fuite | Klant van Triple Dynamixs

Ingrid Wernekinck, Monuta

Je hebt duidelijk de juiste werkhouding laten zien op de werkplek. Collega`s deden eerst lacherig over de manier waarop ik zit en beweeg maar door hun nieuwsgierigheid wilden ze toch graag de informatie met de voorbeelden lezen. Dat mijn stoel goed is ingesteld hadden zij ook graag gewild. Jij had dit al voorspeld.”

Petra te Kaat, Careaz

“De collega`s zijn erg te spreken over de cursus die je gegeven hebt, het was duidelijk, leerzaam en leuk. Sommige geven aan het geleerde thuis ook toe te passen. Regelmatig hoor ik ook ; `die Remco die weet het wel over te brengen`. Daarom een COMPLIMENT van ons aan jou.”

Saskia de Zwijger, Naviva Kraamzorg

“Vaak staan we er niet bij stil dat we heel erg op de automatische piloot werken. Goed om dan even inzicht te krijgen in hoe je eigenlijk functioneert en fijn om tips te krijgen, om je werkzaamheden lichter en minder belastend te maken. In het begin moest ik heel erg wennen om, wat je al 30 jaar doet, op een andere manier te gaan doen maar het is echt minder belastend en ik zie het inmiddels weer zitten om tot mijn pensioen door te werken.”

Linex Prefab Daksystemen

“Samen met Triple Dynamixs zijn we een traject Duurzame Inzetbaarheid gestart om onze medewerkers bewust te maken van hun gezondheid. Triple Dynamixs heeft in een inleidende toolbox het traject geïntroduceerd, waarna PMO`s zijn aangeboden aan alle medewerkers. Vervolgens zijn de trainingen fysieke belasting en beeldschermwerk gegeven; onze medewerkers ontvingen tijdens deze trainingen handige tips hoe ze hun lichaam tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk kunnen ontlasten. Omdat deze trainingen op de werkvloer werden gegeven, zijn de tips echt goed bruikbaar binnen onze organisatie bij onze eigen specifieke werkzaamheden. Op deze manier levert Triple Dynamixs een stukje maatwerk voor onze organisatie, met als doel onze medewerkers bewust na te laten denken hoe zij zelf invloed kunnen hebben op hun fysieke belasting en vitaliteit. Het uitgangspunt voor ons bedrijf hierin is meer plezier op het werk maar ook thuis!”

Anita Omen, EW Facility Services

“Heel positief, zowel voor de medewerksters als voor mij als leidinggevende. Onze collega`s waren in korte tijd weer op de werkvloer. De Coach heeft handvaten gegeven aan onze collega s en laten zien hoe hun de werkzaamheden konden uitvoeren, zonder lichamelijke klachten te krijgen of te houden.”

Rosemarie Haarman, Beaphar

“De training en werkplekonderzoeken om de fysieke gezondheid van onze kantoor medewerkers en de bewustwording van de eigen invloed op hun fysieke balans belasting-belastbaarheid te vergroten is zeer goed ontvangen bij de medewerkers. Ze hebben praktische tips gekregen om zelf de werkplek goed in te stellen en zijn zich meer bewust geworden van de eigen verantwoordelijkheid ten aanzien van de eigen houding (zowel werk als privé). Ook de terugkoppeling naar ons als werkgever is duidelijk en praktisch. Kortom: zeer tevreden!”

Pieter Willems, SCA

“Ik kan de training aanbevelen en denk dat mensen zonder klachten ook baat hebben bij het volgen van de trainingen. Dit ter preventie, als je jong bent realiseer je dat niet. Ik heb het als zeer positief ervaren.”

Marco Liebrand, Lovink Technocast

“Ik ben blij dat hier aandacht aan is gegeven, hier blijft altijd bij de collega`s wat van hangen en dat zal zorgen in de toekomst dat er minder klachten komen. Bedankt voor de fijne samenwerking en de goede communicatie.”

Jos Slippens Vleeswaren

“Veel geleerd, zeer nuttige informatie, belangrijk voor de werkhouding.”

Coöperatie Menzis - Gecertificeerd | Triple Dynamixs
Triple Dynamixs, geaccrediteerd V&VN
Triple Dynamixs, geaccrediteerd KCKZ
Triple Dynamixs, geaccrediteerd CBR CCV Code 95
Triple Dynamixs, geaccrediteerd Volandis
Foodbase - Gecertificeerd | Triple Dynamixs

Neem contact met ons op, we leren u graag beter kennen

Nieuwsgierig geworden naar een vruchtbare samenwerking en naar wat wij ook voor uw organisatie kunnen betekenen? Ontdek meer over de manier waarop wij organisaties verder helpen of neem direct contact met ons op via het contactformulier.

3 + 13 =