Interventie en re-integratie

Het doel van Triple Dynamixs is het bevorderen van de gezondheid en het minimaliseren van gezondheidsrisico’s. We helpen uw medewerkers vanuit hun eigen verantwoordelijkheid, rol en mogelijkheden om een optimale bijdrage te leveren aan het herstel van fysieke klachten, voorkomen van verergering en preventie op de langere termijn. Ons doel is een optimale, duurzame inzetbaarheid en, in geval van verzuim, een veilige en verantwoorde re-integratie.

Individuele coaching bij interventie en re-integratie

Uw medewerker wordt individueel, op maat en op geleide van de fysieke klachten op de eigen werkplek gecoacht & getraind in lichaamshouding, werktechniek en werktactiek. Dat doen we met behulp van blended learning. De medewerker ontvangt een fotoverslag met concrete tips en aanbevelingen die de situatie direct verbeteren.

Waar gewenst, worden de ergonomische omstandigheden geïnventariseerd door middel van een ergonomisch onderzoek, en voor zover mogelijk ter plekke geoptimaliseerd. U ontvangt een overzichtelijk rapportage met concreet advies.

Triple Dynamixs - Samenwerken aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Ons aangrijpingspunt is de individuele mens en ligt in de verbinding van zijn/haar leef-, woon-, werk- en leeromgeving en de toenemende mate van zelfbewustzijn. Wij geloven zelfredzaamheid van individu en organisatie als het aankomt op preventie en oplossen van arbeids- en niet-arbeidsgerelateerde gezondheidsvraagstukken op het gebied van fysieke belasting, leefstijl en werkstress.

A. Coaching on the Job Individueel – 3,5 uur

Voor medewerkers met (dreigende) fysieke klachten, die al dan niet verzuimen. Deze interventie duurt 3,5 uur en bestaat uit een intake en en 6 waardevolle lessen.

Download het infobulletin voor HR

B. Coaching on the Job, Werkplek Inventarisatie & Training – 2 uur

Dit programma is specifiek voor een niet-verzuimende medewerker. Het bestaat uit coaching on the job, een werkplekinventarisatie en een training. Deze interventie duurt 2 uur.

C. Re- integratie

Dit programma is ontworpen voor de individuele medewerker die na een middellang of lang verzuim, zijn of haar werkzaamheden gaat hervatten (re-integratie). Dit programme duurt 5 uur en bevat een intake en 9 lessen. Dit programma is tevens een waardevolle aanvulling op FML.

Handige online aanmeldservice

Als klant van Triple Dynamixs Preventie & Coaching kunt u gebruik maken van onze beveiligde online aanmeldservice. Via uw eigen account kunt u eenvoudig en snel een medewerker aanmelden voor een individuele begeleiding. De medewerker wordt binnen 24 uur gebeld voor een afspraak.

Wij zijn Triple Dynamixs Preventie & Coaching, aangenaam

Wij staan voor het leveren van topzorg met een kwaliteitslabel. Zodat we onze merkbelofte kunnen blijven waarmaken: we zijn onderscheidend in helderheid, functionele toepasbaarheid en borging!

Wij geloven dat gezondheid en vitaliteit dé voorwaarden zijn om optimaal te functioneren en presteren tijdens het sporten, en op het werk en in de vrije tijd. En dat het leidt tot optimale en duurzame inzetbaarheid en meer plezier op het werk en thuis. Een grote meerwaarde voor mens en organisatie.

Wij ondersteunen mens en organisatie in keten van zorgvraag tot zelfredzaamheid

Remko de Vries | Triple Dynamixs

Remko de Vries

Neem contact met ons op, we leren u graag beter kennen

Mocht u vragen hebben over interventie, re-integratie en individuele begeleiding voor uw medewerker? U kunt vanzelfsprekend altijd even contact met ons opnemen, bijvoorbeeld door middel van dit contactformulier. U wordt dan ook op de hoogte gebracht van eventuele vergoedingen door verzekeraars.

12 + 13 =

Coöperatie Menzis - Gecertificeerd | Triple Dynamixs
Triple Dynamixs, geaccrediteerd Volandis