Gezondheidsmanagement

Triple Dynamixs Preventie & Coaching biedt u ondersteuning met oplossingsgericht gezondheidsmanagement en, indien gewenst, bij met de invulling en implementatie van het gezondheidsbeleid en/of een duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Dit doen wij op basis van een jarenlange ervaring in alle branches.

Heldere doelen en duidelijke strategie voor gezondheidsmanagement

Met onze dienstverlening werken we samen naar meer gezondheid en vitaliteit onder uw medewerkers. Medewerkers die optimaal en duurzaam inzetbaar zijn, ook op de langere termijn; zelfs ná de werkbare periode. Wij zijn ervan overtuigd dat gerichte investeringen in de gezondheid en vitaliteit van uw medewerker zich vanzelf terugbetalen.

Triple Dynamixs - Samenwerken aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

PMO/PAGO als hulpmiddel bij gezondheidsmanagement

Het gezondheidsonderzoek kan worden ingezet in de vorm van een preventief medisch onderzoek (PMO) en een periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek (PAGO) als nulmeting. Herhaalde metingen gedurende de tijd bieden inzicht in het verloop.

Wij zijn Triple Dynamixs Preventie & Coaching aangenaam

Wij staan voor het leveren van topzorg met een kwaliteitslabel. Zodat we onze merkbelofte kunnen blijven waarmaken: we zijn onderscheidend in helderheid, functionele toepasbaarheid en borging!

Wij geloven dat gezondheid en vitaliteit dé voorwaarden zijn om optimaal te functioneren en presteren tijdens het sporten, en op het werk en in de vrije tijd. En dat het leidt tot optimale en duurzame inzetbaarheid en meer plezier op het werk en thuis. Een grote meerwaarde voor mens en organisatie.

Remko de Vries | Triple Dynamixs

Remko de Vries

Neem contact met ons op, we leren u graag beter kennen

Nieuwsgierig geworden naar het thema gezondheidsmanagement en hoe u dit verbetert binnen uw organisatie? Leer ons beter kennen, ontdek meer over de manier waarop wij organisaties verder helpen of neem direct contact met ons op via het contactformulier.

11 + 15 =