Werkplekonderzoek

Optimale omstandigheden en het gebruik van (ergonomische) hulpmiddelen hebben een positieve invloed op de fysieke belasting van de medewerker. Echter, net zo belangrijk is de rol van de medewerker zélf: de lichaamshouding, werktechniek en werktactiek. Oftewel het consequent en correct gebruik van ergonomische omstandigheden en (ergonomische) hulpmiddelen. Door middel van een werkplekonderzoek brengen we in kaart wat er aanwezig is én wat er nog mist.

Zo helpt een werkplekonderzoek

Ons werkplekonderzoek kan vanuit verschillende oogpunten worden aangevraagd. U wilt bijvoorbeeld:

  • inzicht en advies over optimalisatie van ergonomische omstandigheden;
  • inzicht en advies over de aanschaf en/of inzet van (ergonomisch) hulpmiddelen;
  • inzicht in en advies over optimalisatie van ergonomische omstandigheden in combinatie met de werkhouding, lichaamsgebruik en gebruik van omstandigheden;
  • inzicht en advies over de aanschaf en/of inzet van (ergonomisch) hulpmiddelen in combinatie met de werkhouding, lichaamsgebruik en gebruik van omstandigheden;
  • inzicht in en advies over optimalisatie van ergonomische omstandigheden, de inzet van hulpmiddelen in combinatie met de werkhouding, lichaamsgebruik en gebruik van omstandigheden.
Triple Dynamixs - Samenwerken aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Een werkplekonderzoek is breed inzetbaar

Een werkplekonderzoek kan landelijk en branchebreed worden ingezet: van productielijnen tot individuele (beeldscherm)werkplekken en van broodwagens, schoonmaakkarren en (vracht)autostoelen tot heftruckstoelen. We onderzoeken bijvoorbeeld werkommstandigheden en fysische factoren, zoals geluid, trilling en warmte.

Handige online aanmeldservice

Als klant van Triple Dynamixs Preventie & Coaching kunt u gebruik maken van onze beveiligde online aanmeldservice. Via uw eigen account kunt u eenvoudig en snel een medewerker aanmelden voor een individuele begeleiding. De medewerker wordt binnen 24 uur gebeld voor een afspraak.

Wij zijn Triple Dynamixs Preventie & Coaching, aangenaam

Wij staan voor het leveren van topzorg met een kwaliteitslabel. Zodat we onze merkbelofte kunnen blijven waarmaken: we zijn onderscheidend in helderheid, functionele toepasbaarheid en borging!

Wij geloven dat gezondheid en vitaliteit dé voorwaarden zijn om optimaal te functioneren en presteren tijdens het sporten, en op het werk en in de vrije tijd. En dat het leidt tot optimale en duurzame inzetbaarheid en meer plezier op het werk en thuis. Een grote meerwaarde voor mens en organisatie.

Wij ondersteunen mens en organisatie in keten van zorgvraag tot zelfredzaamheid

Wil Griffijn_2 | Triple Dynamixs

Wil Griffijn

Neem contact met ons op, we leren u graag beter kennen

Nieuwsgierig geworden naar een ergonomisch onderzoek en wat dit betekent voor uw organisatie? Leer ons beter kennen, ontdek meer over de manier waarop wij organisaties verder helpen of neem direct contact met ons op via het contactformulier.

14 + 1 =