Draagvlak

Om het proces naar het bewustzijn rondom gezondheid en gedragsverandering optimaal te ondersteunen, is een organisatiebreed draagvlak erg belangrijk. Van de invulling en bewaking van een helder, duurzaam inzetbaarheids– of gezondheidsbeleid, tot de uitvoering en bewaking ervan op de werkvloer. Triple Dynamixs Preventie & Coaching helpt organisaties in het bevordering van draagvlak.

Voorbeelden waarop wij draagvlak creëren en stimuleren:

  • Wij trainen leidinggevenden, de ‘ogen en oren’ van een bedrijf. De onmisbare schakel in de grip op verzuim en het stimuleren van de (duurzame) inzetbaarheid en uiteindelijk leefkracht van medewerkers.
  • Wij leiden ergocoaches, preventiemedewerkers, in-company deskundigen op, om medewerkers te ondersteunen om invloed te krijgen op fysieke belasting.
  • Check on the Job: een dienst waarbij één van onze coaches op een vast moment in de week en op vaste tijden, medewerkers en leidinggevenden begeleidt.

Positieve werkbeleving

Een actief beleid op het gebied van gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid wordt door medewerkers als positief ervaren. Het draagt bij aan een positieve werkbeleving.

Wij zijn Triple Dynamixs Preventie & Coaching, aangenaam

Wij staan voor het leveren van topzorg met een kwaliteitslabel. Zodat we onze merkbelofte kunnen blijven waarmaken: we zijn onderscheidend in helderheid, functionele toepasbaarheid en borging!

Wij geloven dat gezondheid en vitaliteit dé voorwaarden zijn om optimaal te functioneren en presteren tijdens het sporten, en op het werk en in de vrije tijd. En dat het leidt tot optimale en duurzame inzetbaarheid en meer plezier op het werk en thuis. Een grote meerwaarde voor mens en organisatie.

Wij ondersteunen mens en organisatie in keten van zorgvraag tot zelfredzaamheid

Richard Schüller | Triple Dynamixs

Richard Schuller

Neem contact met ons op, we leren u graag beter kennen

Meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze adviseur komt graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Contact me ons opnemen kan via het contactformulier of via de contactpagina. U kunt natuurlijk ook direct bellen of e-mailen: u kiest wat u het beste uitkomt.

7 + 6 =